Om oss

Ann-Charlotte Lundkvist

Jag är född och uppvuxen i Örnsköldsvik och har jobbat med service i hela mitt arbetsliv, både som anställd och som företagare. Idag bor jag i Tornedalen tillsammans med Lars Erik på hans hemgård i Riipi, Övertorneå. Därav företagsnamnet RiipiBo.

För mig är närheten till skog och natur viktig. Solmogna hjortron, saftiga blåbär och promenaden som ger energi och glädje. Vintertid tar vi oss ut med snöskoter, skidor och bandvagn, gärna i kombination med pimpelfiske och en god måltid vid elden. Det är också detta jag vill dela med mig av, tillgången till naturen och upplevelserna som finns häruppe. Vår vardag.

Lars-Erik Tegbo

Vi bor på min hemgård, en skogs och jordbruksfastighet där jag driver olika företag inom skogsbranschen, bland annat maskinförsäljning, underhåll och service till tungindustrier som stålverk och gruvor med flera.

Min fritid fyller jag helst med renskötsel, jakt och fiske. Jag önskar att fler än vi får uppleva atmosfären av att vistas i den stillsamma skogsmiljön och höra fågelsången längs stigarna i gammelskogen.